Du har ingen varer i handlekurven.

Alpin Ski

Filtre
elementer per side
ASH CORE – Samme tremateriale som brukes i WC ski. gir fantastisk stabilitet og liv i skiene. FULL SIDEWALL– Sidevegger gjennom hele skiens lengde. gir perfekt kantgrep på alle underlag. FULL TITANAL LAYER – Titanal forsterkning i hele skienes lengde før økt stabilitet og suverent kantgrep. KONECT– Enkelt bindingssystem som er lett å montere og regulere. SPX 12 BLUE.
kr 7 700 kr 11 000
Frikjøringsrettet randoski for løsere forhold og med gode all mountain egenskaper. Oppgradert Hannibal med Carbon Tex laminater for bedre torsjonsstivhet. Når målsetningen er å nyte skikjøringen. er Hannibal de ideelle freeride tourskiene med 96mm bredde. Hannibal er med sin lave vekt en av de letteste skimodellene i sin kategori. noe som gjør dem enkle å gå oppover med.
kr 5 950 kr 8 500
Disse jevne skiene har all teknologien en kvinnelig skiløper kan trenge for å begynne å carve hardere og få selvtillit fortere.

Med vår I-Beam-konstruksjon, Aspen Light-kjerne og Catch Free Rocker-profilen vår, vil de være der for å komme deg gjennom alt, fra de uventet bratte groomerne til ettermiddagens crud.

Gå inn i neste kapittel i skikarrieren din med Disruption 76 Alliance
kr 3 989 kr 5 699
Det kommer en tid for å gå ut av leielinjen og oppleve stoltheten over eierskap med ditt helt eget par ski.
Disse glatte, allsidige skiene har all teknologien du trenger, med vår I-Beam-konstruksjon og Catch Free Rocker-profil. Gå ut av kaninbakken og utvide horisonten din med Disruption 76X.
kr 3 989 kr 5 699
Å ha høyteknologiske eldre søsken har sine fordeler. Disruption 78C drar nytte av hånd-ned-teknologi som gjør at vi kan pakke inn funksjoner som gjør andre ski i denne prisklassen til skamme. En tilnærmet midjebredde og den lette smidigheten til vår karbon I-Beam-konstruksjon skaper en allsidig ski som lar deg henge med det beste.

Kommer levert med Marker sin M3 11 Compact binding. Denne bindingen er GripWalk kompatibel.

Din 3-11
kr 4 499 kr 6 499
K2 Dreamweaver er markedets mest populære twintipski for jenter. Skiene har en myk trekjerne med glassfiber som gir økt holdbarhet og lang levetid. Både framski og bakski har en liten Rocker som gir en leken og lettsvingt ski og har nok innsving til at junior kan øve på skjærende svinger i bakken. Dette er en perfekt ski for lek og moro, og starten på det som vil bli et liv med mange gode skiopplevelser.
kr 2 868 kr 4 098
Mindbender 108Ti leverer i alle hastigheter under alle forhold. Lang svingradius, All-Terrain Rocker-profil og Titanal Y-Beam-konstruksjon jobber sammen for å skape en stabil, jevn freeride-ski som ønsker å bli presset. Enten snøen er myk, fast, klumpete eller alt det ovennevnte, er du klar til å "gønne på".

Kan også leveres med Tec binding hvis ønskelig.

Ta event. kontakt først.
kr 6 998 kr 9 998

Mindbender 90C utnytter den samme patentsøkte Spectral Braid-teknologien som er omtalt i noen av sine bredere brødre, og gir presis vridningsstivhet med en høy energi-stemning. Ideell for lettere skiløpere eller de som ikke trenger stabiliteten og stivheten til en metallaminatski, og Mindbender 90Cs Aspen Feneer-kjerne og All-Terrain Rocker-profil gir en morsom, livlig tur hvor som helst på bakken.
kr 7 898
Mindbender 90C Alliance er for middels til avanserte skiløpere som leter etter et lett alternativ som er behagelig å gå utover løypene.

Bygget med vår Spectral Braid-teknologi og All-Terrain Rocker-profil, er dette en livlig, smidig frikjøringsløsning for kvinner som inspirerer selvtillit hvor som helst på fjellet.
kr 4 549 kr 6 499
Sorter etter Clear All