Du har ingen varer i handlekurven.

Barn & Junior Sko - Langrenn

Filtre
elementer per side
Norges mest solgte junior racingstøvel, perfekt til aktive barn og ungdom.
kr 1 819 kr 2 599
Sport Tour Jr. Meget prisgunstig og flott Alpina turstøvel for barn/junior. Sporty, lett og komfortabel skistøvel. Overdel med dobbel pløse, glidelåslukking og gamasjekrok. Støvelen er godt polstret og har anatomisk formet innleggsåle. Thinsulate isolering, som gjør den spesielt varm. T3 såle som er varm og har en myk og komfortabel sålefleks. Støvlen vedlikeholdes med tekstilspray. Str. 25-38.
kr 594 kr 849
JR Combi. Kombisko for juniorer som ønsker ett par sko til både klassisk og skøyting. Ny og bedre leddet ankelstøtte gir god stabilitet og bevegelighet. Brukes ofte sammen med Fischer Universal kombiski. Thermo Fit for god passform, god støtte og en relativt bred lest gir unge skiløpere muligheten til variert og inspirert skiglede. Str 32-42.
kr 1 260 kr 1 800
Prisgunstig kombisko med tøft racingdesign for barn og ungdom som ønsker ett par sko til både klassisk og skøyting. Triple-F Membrane holder skoen tørr samtidig som den puster. Bred stropp og leddet ankelstøtte for god bevegelighet og større. Str: 32-42.
kr 1 260 kr 1 800
Jr Combi er en kombisko for barn og ungdom med nytt tøft design for de som ønsker ett par sko til både klassisk og skøyting. Leddet ankelstøtte og en bredere stropp gir god støtte, stabilitet og bevegelighet. Triple-F Membrane og Comfort Guard for tørr, varm og ventilerende sko. Brukes ofte sammen med Fischer RCR Universal kombiski og RCR Skating Jr skøyteski.
kr 1 260 kr 1 800
Jr Combi er en ny kombisko for barn og ungdom med nytt tøft design for de som ønsker ett par sko til både klassisk og skøyting.
kr 1 400 kr 2 000
Sko til barn og unge for både klassisk og skøyting.

God støtte i ankelen gjør det lett å skøyte.

Såle med god fleks.
kr 1 800
Populær kombisko til junior som brukes på til både klassisk og skøyting. Designet gjør at de passer svært godt til Fischer’s racingski.
kr 1 400 kr 2 000
Snowstar fra Fischer er en høy og kraftig barneskisko med myk flex for allsidig bruk. Det høye skaftet fungerer som støtte og snøbeskytter. Comfort Guard varmeisolerende materiale beskytter barneføtter mot kulda. Borrelås gjør det enkelt å ta på og av skoene selv. Disse egenskapene gjør skoene godt egnet til både skiturer og lek. TURNAMIC® såle for naturlig fleksibilitet i foten. Designet matcher Snowstar skiene.
kr 699 kr 1 000