Du har ingen varer i handlekurven.

Bukser dame

Filtre
elementer per side
Tightsen er lagd av PWX FLEX-tekstil og er allsidig, lett og har god pusteevne, den gir støtte fra lårmuskelen og helt ned til under kneet. Den har en meget god passform og er perfekt for både lav og høyintensitetstrening samt konkurranser.
kr 550 kr 1 099
LØPE-LEGGINGS LAGET FOR DE VARME DAGENE.
Sjekklisten er enkel. Sko? Jepp. Asfalten? Jepp. Denne løpeshortsen fra adidas? Helt klart på plass. Telefonen får plass i den fuktsikre lommen når du setter kursen ut døren, og hold på komforten i elastisk stoff som ikke ruller opp eller glir. AEROREADY absorberer fuktighet, så du har én ting mindre å tenke på.
kr 399
Tights med høyt liv for en støttende og trygg følelse.
kr 549
Avslappet bukse, laget delvis med resirkulert innhold.
kr 599
Avslappet bukse, laget delvis med resirkulert innhold.
kr 599
Deilig joggebukse i mykt bomullstoff fra Adidas, damefasong
kr 699
Deilig joggebukse til dame fra Adidas
kr 699
MYK JOGGEBUKSE MED HØYT LIV, LAGET DELVIS MED RESIRKULERT INNHOLD.

Denne adidas-joggebuksen tar komfort enda lenger. Hvorfor har du på deg noe annet? Det er en grunn til at stilen minimalistisk, så du kan kle den opp eller ned, bruke den ved pulten eller på sofaen. En allsidig bukse når du ikke vil gjøre noe (men noen ganger må).
kr 699
YOGA-BUKSE MED HØYT LIV OG AVSLAPPET PASSFORM.

Denne yoga-buksen er så komfortabel at det er mulig du sovner i Savasana. Det elastiske stoffet har en avslappet passform med ekstra plass i setet for enkel bevegelse. AEROREADY fjerner fuktighet, så du holder deg tørr fra stilling til stilling.
kr 749