Du har ingen varer i handlekurven.

Energibarer

Filtre
elementer per side

Elsker du smaken og konsistensen av deilig, myk karamell? Så har du endelig muligheten til å få den herlige, syndige søte smaken i proteinbaren din - og til og med fylle den med et deilig sjokoladelag rundt.

Det gir deg ikke bare den optimale blandingen av karbohydrater og proteiner for utvinningen. Det gir deg også den lille smaksgleden som blir prisen du kan gi deg selv for å ha prestert optimalt under treningen.

Med en Protein Snack Caramel i vesken etter treningen har du alltid noe å se frem til og noe å tilby.
kr 29
Derfor er PurePower sin Energy Snack-kakao unik!
Energy Snack Cocoa er PurePower sin mest solgte energibar, med en smak som minner om havregrynkuler.

Energy Snack Cocoa er en innovativ energibar som fyller din energilager med både komplekse og enkle karbohydrater, som kan brukes før, under eller etter trening.
kr 29
PurePower Energy Bar med Tranebær


Hvorfor Energy Snack med tranebær og kjerner?

Lett å spise uten å konsumere mye væske

Sødme kombinert med syrlige tranebær og knase fra gresskarfrø og solsikkefrø.

Perfekt for triatleter, syklister, svømmere eller andre idretter som krever ekstra energi.
kr 29
PurePower Protein Snack Coconut er det deilige proteintilskuddet for restitusjonen din som virker som den perfekte belønningen etter en hard treningsøkt. Smaken minner om en Bounty-bar med et deilig overtrekk av sjokolade. Så åpne pakken, ta en matbit, og gled deg over at du kan slappe av etter innsatsen med en skikkelig deilig himmelsk matbit.

Vil du gi deg selv en ekstra belønning for en god innsats? Og elsker du smaken av kokos? Da er den praktiske PurePower Protein Snack Coconut den smarte løsningen som ikke fyller posen eller krever noen forberedelse.

Bare ta pakken, åpne den, ta en bit - og så nyyyyyyyyyyde.
kr 29