Du har ingen varer i handlekurven.

Genser

Filtre
elementer per side
Hettegenser i myk bomullsfleece. Den har 3-Stripes nedover raglanermene, og en kengurulomme for å holde hendene varme.
kr 449
Tidsriktig og komfortabel hettegenser fra Adidas. Ypperlig fritidsgenser, perfekt til og fra trening.
kr 499
Laget med grasrotfotball i tankene, for ditt lag, for din planet. Komfortabel hoody med my fleece-innside. Kengurulomme.
kr 449
Ensfarget, klassisk collage genser i 280 gram bomull med børstet bakside. Ribb i halsen, nederkant og erm. Lite bula print på brystet.
kr 350 kr 499
Klassisk langermet genser med logo.
kr 999 kr 1 299
Heat Experience Core Series varmegenser er den perfekte følgesvennen for kalde eventyr. Genseren er et lavbygget mellomlagsplagg designet med 4-veis stretch materialer som sikrer god bevegelighet og passform. Materialet er i vaffel-fleecen som gir varme uten å svekke pusteevnen og plagget er installert med vårt grundig testede varmesystem som gir temperaturfleksibiliteten bare varmeplagg kan.// Batteri og lader er inkludert i prisen.
kr 1 599 kr 1 999
Heat Experience Core Series varmegenser er den perfekte følgesvennen for kalde eventyr. Genseren er et lavbygget mellomlagsplagg designet med 4-veis stretch materialer som sikrer god bevegelighet og passform. Materialet er i vaffel-fleecen som gir varme uten å svekke pusteevnen og plagget er installert med vårt grundig testede varmesystem som gir temperaturfleksibiliteten bare varmeplagg kan.
kr 1 599 kr 1 999
Nike College genser i bomull
kr 314 kr 449
Hettegenser til Herre fra Nike med full glidelås
kr 454 kr 649