Du har ingen varer i handlekurven.

Innendørssko

Filtre
elementer per side
Disse halvhøye håndballskoene sørger for stabilitet og grep som snur kampen. Den ultralette overdelen holder om foten og sikrer passformen, og et lag med responsiv demping holder deg på tærne.
kr 1 399
Lette innendørssko fra Adidas, laget for Lift Off.
kr 1 499
Kraftfulle sko som kjemper for planeten.
kr 1 049 kr 1 499
Beyond 5 er en sko som oppfyller de krav som stilles i innendørs idretter som krever høyt tempo og raske rettningsforandringer. Brukes av flere toppspillere innen håndball og innebandy.
kr 599 kr 1 200
Denne innendørsskoen gjør deg klar for all hallidrett.

Med gel i forfoten gir den deg dempingen du trenger, når du trenger den
kr 700
Denne innendørsskoen gjør deg klar for all hallidrett.

Med gel i forfoten gir den deg dempingen du trenger, når du trenger den
kr 700
Dette er en meget lett og stabil innendørssko. Skoen har SR Touch i forfoten som gir utmerket demping. Wave Lightning 4 har fått en ny sømløs overdel sammen med et forbedret hælparti og pløse som gir en optimal anatomisk passform. Dynamotion Groove fører til forbedret fleksibilitet, grep og stabilitet.
kr 899 kr 1 800
Wave Lightning Z5 er en av Mizunos bestselgere gjennom flere år. Du får en meget lett innendørssko som passer til alle typer innendørsaktiviteter.

Dette er en meget lett og stabil innendørssko, elsket av håndballspillere både på topp- og breddenivå.

Skoene har SR Touch i forfoten, noe som gir utmerket demping. Wave Lightning Z5 har en sømløs Dynamotion Fit overdel sammen med et forbedret hælparti og pløse som gir en optimal anatomisk passform. Dynamotion Groove fører til forbedret fleksibilitet, grep og stabilitet.
kr 1 260 kr 1 800
Rask og eksplosiv innendørsmodell for deg som tar de raskeste vendingene, og som trenger overlegent grep og stabilitet under kamp- og trening.
Wave Lightning Z6 er en favoritt blant spillere i alle posisjoner på håndball- og volleyballbanen, og en av Mizuno sine mest solgte innendørsmodeller.

Full-lengdes Wave-plate sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse. U4icX mellomsålemateriale i de deler som er størst utsatt for belastning i løpssteget, noe som gir enda større grad av komfort og demping.

Den avrundede hælen er optimalisert for lynraske vendinger i alle retninger. Half-bootie overdel med intergrerte snørehull for en ekstra tett- og komfortabel passform uten trykkpunkt.

Fullengdes ventilasjonssystem som reduserer varme og fuktighet inne i skoene, noe som føltes svært komfortabellt både på kamp- og trening. SR Touch i forfoten, et avansert støtdempende materiale, absorberer støt og holder overgangen smidig og rask.
kr 1 260 kr 1 800