Du har ingen varer i handlekurven.

Langrenn Tilbehør

Filtre
elementer per side
Den ultralette Atomic Prolink Pro Skate-bindingen er en lavprofils 2-skinnebinding som gir eksepsjonell snøfølelse og en virkelig direkte forbindelse mellom støvel og ski. Den har en Race Lever som åpnes og lukkes automatisk. Og som en av Atomic's Prolink-bindinger er den kompatibel med NNN® og Turnamic®. Hvis du er en engasjert skiløper, er det perfekt.
kr 650
Atomic Skintec Universal Skins er 100 % mohairskinn med optimale feste- og glideegenskaper under en lang rekke forhold.
kr 400
Atomic Skintec Speed Skins er 100 % Race Mohair-skinn med en spesiell vev som er enda bedre for glid og staking.
kr 400
Genial antidugg spray fra BBB

30ml
kr 49
Du har 55 liter plass til alt du trenger på løpsdagen eller på treningsøktene. Vanntett bunn og integrert regntrekk lar deg slippe den og la den ligge på snøen ved siden av banen eller på bakken uten bekymringer. Hansker, lue og solbriller har et separat frontrom, og en egen lomme gir vannflasken din innen rekkevidde. Sidelommelading gjør det enkelt å oppbevare og skille fuktig utstyr.
kr 1 300
Control Step in er en stabil og robust skøyte binding med meget god brukervennlighet
kr 800
Control Step in er en stabil og robust klassisk binding med meget god brukervennlighet
kr 560 kr 800
Fischer Easy Skin er integrerte kortfeller i ulike bredder for bruk på alle Fischers Easy Skin-modeller. Mix-fellen er en blanding av mohair og nylon med meget god slitestyrke. Med tilpasset bredde gir fellen et trygt og godt feste og relativt god gli. Den enkleste måten å feste fellen på: Enkelt feste i forkant av smørelomma som fellen lett klipses på og festes til smøresona, genialt enkelt og raskt på og av! Fischers fjellski har i mange år vært synonymt med god kvalitet og gode egenskaper under ulike forhold. Easy Skin-systemet er en suksess med meget gode tilbakemeldinger og kommer nå på enda flere modeller fra Fischer.
kr 500
Fischer Easy Skin er integrerte kortfeller i ulike bredder for bruk på alle Fischers Easy Skin-modeller. 50mm
kr 600