Vi er 2 sportsbutikker i Arendal som virkelig elsker sport! Hos oss er det viktigste at kunden får gode råd om produktene de ønsker, og derfor er vår viktigste ressurs menneskene som jobber hos oss.

Vi er sterke på fag og service, og jobber hver dag for å styrke oss enda mer.

I våre butikker har vi godt miljø, god takhøyde og muligheten for å være med å sette ditt preg på det vi driver med hver dag, nemlig selge riktig utstyr til riktig kunde!

Ledige stillinger nå

Avdelingsleder Verksted søkes

 

Arbeidssted: Brekke Sport Stoa

Stillingstittel: Avdelingsleder Verksted

Søknadsfrist: 24.01.2021

Stillingsprosent: 100% Fast stilling

 

Vi søker etter en herlig person som kan ta over som avdelingsleder på verksted hos Brekke Sport Stoa.

Brekke Sport Stoa har vokst seg til å bli en anerkjent og stor fagbutikk med særlig fokus på ski og sykkel. Med begrepet fag følger det med ett stort ansvar på alle som jobber hos oss, vi jobber alltid med å bli best på fag i Arendal og Omegn. Her er vi avhengige av svært dyktige medarbeidere som elsker fag, og har en dyp og god forståelse av de forskjellige satsningsområdene våre.

Du vil ha ansvaret for driften av verkstedet som særlig innebærer sykkel og skiservice, reparasjoner og montering. Vi tar imot alle typer sykler til service/reparasjon og sliper/prepper ski. I tillegg til arbeidsoppgavene på verksted vil du også få muligheten til å ekspedere, jobbe med lager, bestille varer og jobbe med nettbutikken. Arbeidsdagen blir derfor sjelden kjedelig, og du vil få muligheten til å være innom mange arbeidsoppgaver utover verkstedet.

Som avdelingsleder på verksted ser vi etter deg som kan jobbe godt både alene og sammen med andre. Vi søker deg som er genuint interessert i sykkel og ski, med ett ønske om hver dag å gjøre det lille ekstra for kundene våre. Det er en fordel, men ikke ett krav, om du har erfaring med sykkelservice eller skiservice fra før. Du vil uansett bli kurset godt hos oss, gjennom blant annet samarbeid med store internasjonale sykkel og skileverandører hvor vi har kurs regelmessig. Med nye utviklingen på for eksempel el-sykler er faget mer spennende enn noen gang. Det aller viktigste er uansett at du er interessert i å lære! Med 2 butikker i Arendal blir du en del av en stor familie som elsker det de driver med.

 

Lønn: Etter nærmere avtale, konkurransedyktige betingelser

Tiltredelse: Snarest

Jobbtype: Fast stilling 100%

Arbeidstid: Dagtid, 1 til 2 kvelder i uka og ca. hver 3. helg.

 


 

Hvordan søker jeg?

Du kan søke ved å velge en av de to alternativene under. Det spiller ingen rolle hvilken du velger, alle kommer frem.

 

Send søknaden din direkte:

Send din søknad og CV på mail som vedlegg i Word eller PDF format til:

cb@brekkesport.no

Merkes: Søknad Verksted

Vi tar ikke imot søknader på papir i butikk, men kom gjerne innom uansett hvis du vil hilse på oss.

 

Søk via Finn.no:

Følg linken her for å søke via finn.no

Vi har dessverre ikke anledning til å gi tilbakemelding til alle som sender inn CV. Kandidater blir kontaktet i løpet av januar.

 

Kontaktperson: Christopher Brekke

E-post: Cb@brekkesport.no

Tlf: 97704916