Du har ingen varer i handlekurven.

Lykt Sykkel

Filtre
elementer per side
Cateye lykt til sykkel for montering foran på styret
kr 636

Gå hvor som helst, sett på hvor som helst lys
Lumadot-lampen passer lett til sykkelen din ved hjelp av et elastisk, allsidig silikonbånd - et integrert klips gjør det også mulig å feste lyset til klær, sykkelveske eller sekk. Lys, lett og enkel å bruke - den nye Fabric Lumadot er nå ditt favorittlys, når og hvor du er på farten.
kr 149 kr 220
Juno er en lykt i segmentet for landeveis- og pendlersykling, som har et meget lett, og fiffig design med et integrert 2Wh USB oppladbart batteri.
kr 349
Knog Plus bakre sykkellykt er en god, bærbar og USB-oppladbar sykkellampe. En effekt på 20 lumen lys fra de integrerte COB -lysdiodene sikrer at du blir godt sett opptil 500 meter unna.
kr 229
Knog Plus Sykkellykt foran er en super, bærbar og USB-oppladbar sykkellykt. En effekt på 40 lumen lys fra de integrerte COB -lysdiodene sikrer at du blir godt sett opptil 1 km unna.
kr 229
Meget god sykkellykt fra Kryponite.

X6 leverer 60 Lux og opptil 30 timer med bruk. (3 timer på max).

USB oppladbar.
kr 799
God frontlykt fra Kryptonite.

X3 leverer 30 Lux og opptil 24 timer brukstid. (4 timer på max).

USB oppladbar.
kr 499
OXC Lykt Bright Torch LED Baklykt er et godt synlig baklys..

Den har 2 moduser og lystid opptil 100 timer (60 timer med konstant lys).

Bruker 2 stk "klokkebatterier" CR2032.
kr 99
OXC har laget et trygt og sikkert lyktesett med Bright Torch, som tilbyr et frontlys med høy effekt LED på hele 40 lumen og et baklys på 5 lumen. Lampene har en synsvinkel på 270 grader og har en brenntid på opptil 100 timer. Sykkellysene kan settes til enten blinkende eller fast lys, og enkle å montere med gummistroppene.
kr 199