Du har ingen varer i handlekurven.

Mellomlag

Filtre
elementer per side
EN TRØYE MED REFLEKS TIL DE FASTE LØPETURENE.

Hvis du liker å løpe ute når temperaturen er på vei ned, er denne adidas-løpetrøyen med halv glidelås et godt alternativ. Den er utstyrt med heldekkende refleks og fukttransporterende AEROREADY. Det myke stoffet har en smal passform slik at du kan ha på ytterlag hvis temperaturen faller ytterligere.
kr 599
Som et lettere og tynnere alternativ til vår varmevest er Heat Experience varmegenser det perfekte allroundplagget for et bredt spekter av temperaturer og aktiviteter. Med varmeelement på brystet, ryggen og individuelt styrte varmesoner over hendene, kombinert med pustende materialer av høy kvalitet, er dette et ett valg for en livsstil i høyt tempo og kalde forhold.
kr 2 499
Løpeoverdel med glidelås i halsen til herre

Fullfør antrekket ditt med Nike Pacer-overdelen. Denne langermede overdelen med høy hals og glidelås i halsen omslutter deg med varme uten volum når du løper i kaldt vær.
kr 224 kr 449
Dette er en høykvalitets strikket ullgenser av superfin merinoull i ny-retro ski-stil. Tydelige klassiske referenser men strikket med moderne teknisk programmert strikketeknikk. Både design og kvalitet vil overlevere generasjoner forutsatt at den oppbevares tørt og vaskes fra tid til annen. Kommende klassiker på afterski eller foran peisen kanskje, men vi anbefaler at den brukes regelmessig til skiturer og annen utendørsmoro. Naturlig elastisitet og varmeegenskaper gjør denne premium ullgenseren til en meget anvendelig og funksjonell turfølgesvenn.
kr 909 kr 1 299
Et minimalistisk reltivt lett og tynt mellomlag med kort glidelås i kragen, børstet innside og ubørstet tricot utside.
kr 400 kr 599
Super teknisk langermet t-skjorte med zip, Materiell veker svette og tørker veldig fort
kr 399
Super teknisk langermet t-skjorte med zip, Materiell veker svette og tørker veldig fort
kr 449