Du har ingen varer i handlekurven.

Racketsport

Filtre
elementer per side
Air Veron padelracket er designet for en ny type spiller, den som bruker fat og kraft over hele banen. For å kunne utnytte denne spillestilen, trenger denne spilleren en racket som er like rask.

Et unikt designet rackethode med en slank design sammen med en lettere vekt gir en utrolig rask lett manøvrerbar racket. Takket være at trefflaten består av både karbon og glassfiber (CarbonFlex), øker sweetspot og spilleren har lettere tilgang til fart og kraft fra racketen.
kr 2 199 kr 2 399
Babolat Padel + er en ball som er spesiallaget for padelspill. Takket være det sterke feltbelegget har ballen en fin følelse og lang holdbarhet. Hastigheten er medium som gir deg litt bedre reaksjonstid. Leveres i vakumrør á 3 baller
kr 69 kr 79
Babolat Pure Aero Junior tennisracket er juniormodellen av Rafael Nadal's racket-valg, nå med nytt design.

Racketen er perfekt for juniorer som vil ha mye kraft og kontroll for gode slag.Racketen blir levert i grep 0 og passer perfekt for spillere som er 10-12 år og som ønsker å utvikle seg som tennisspillere
kr 1 500
Storm er en lettspilt racket som passer fint til nybegynnere og litt øvede spillere. Kombinasjonen av fleksible og myke materialer gir komfort og kraft. Den lette vekten gjør denne modellen lett og manøvrere i ulike spill situasjoner og en større sweetspot gjør racketen mer tilgivelig.
kr 749 kr 1 199
Padelracket for juniorspilleren. Lett vekt og tynnere rammeprofil gjør det enklere å manøvrere og svinge racketen. Passer til spillere opp til 12 år.
kr 749 kr 899
En myk trefflate og lett vekt er viktige egenskaper for en lettspilt racket. Babolat Vertuo er det perfekte valget for spillere som vil ha en lettspilt racket som takket være en myk trefflate gir mye fart på ballen.
kr 1 549 kr 1 699
Viper Air er utviklet for smidige og raske spillere som krever en racket som følger deres raske og kvikke bevegelser.
Ett unikt utformet rackethode med slimmet design sammen med en lettere vekt resulterer i en utrolig rask racket. Denne modellen byr på en eksplosiv fart med ekstrem styrekontroll for ett raskt og effektivt spill.
kr 2 399 kr 2 999
NYHET! Hver enkelt racket er designet med Smoke Effect noe som gjør at hver racket helt unik. Under produksjonen gis rammen et helt unikt mønster og ingen racket er like.

Air Viper er utviklet for smidige og raske spillere som krever en racket som følger deres raske og kvikke bevegelser. Ett unikt utformet rackethode med slimmet design sammen med en lettere vekt resulterer i en utrolig rask racket. Denne modellen byr på en eksplosiv fart med ekstrem styrekontroll for ett raskt og effektivt spill.
kr 3 199
Contact er en lett og lettspilt padel racket fra Babolat som passer for nybegynnere.

Rammen er laget av mykt karbon med en SoftCore2-kjerne (Glassfiber) som hjelper spilleren å øke hastigheten på ballen. Rackethodet er ekstra stort for økt effekt og mer tilgivelse. Toppen av rackethodet er utstyrt med en stiv plastbumper som beskytter mot støt i vegger og gulv.
kr 999 kr 1 299