Du har ingen varer i handlekurven.

Seiljakke

Filtre
elementer per side
En klassisk regnjakke med morsomme, kontrastrike farger for barn.

En klassisk regnjakke med morsomme, kontrastrike farger for barn
kr 799 kr 1 399
100 % vanntett HELLY TECH®-prestasjonsjakke som puster – perfekt for alt hva været kan utsette deg for.
kr 1 299
Bestselgende seilerjakke nå i juniorstørrelser.
Når vind og vått vær krever ekstra beskyttelse, yter denne fleecefôrede skalljakken for barn. Vårt pålitelige Helly Hansen® trelags system er vanntett/pustende og vindtett med fullstendig forseglede sømmer for å beskytte barna mot elementene.

Hurtigtørkende, fleecelinning og krage legger til varme og ekstra komfort i kjølig vær. Den har også en høysyn, pakkbar og avtakbar hette. Den er perfekt som en seilerjakke eller som et lag til hverdagsbruk.
kr 1 499
En klassisk seilerjakke til ungdom, med ikoniske Helly Hansen-striper og -farger.

En klassisk Helly Hansen seilerjakke inspirert av vår ikoniske flaggskipdesign, fullt utstyrt til seilturer langs kysten eller til å se bra ut på gata.
kr 1 999
Allsidig seilerjakke for juniorer som passer på gatene.
kr 1 599
Allsidig seilerjakke for juniorer som passer på gatene.
kr 1 599
En seilerjakke til barn med Helly Hansens ikoniske maritime striper, hurtigtørkende fôr og sammenleggbar hette.

Jr Salt Port-jakken er laget for allsidig bruk på vannet. Designet med Helly Hansens klassiske flaggstripe som inspirasjon, og med HELLY TECH® Performance-materiale har denne jakken det som kreves for å holde deg tørr og varm. Jakken har topp funksjonalitet for cruising på fjorden, samtidig som den ser flott ut til hverdags.
kr 1 199 kr 1 699
Overlegen vanntett og eksepsjonell vindtett beskyttelse, ideell for spirende kystseilere. Junior BR1 seiljakke har doble mansjetter, storm klaff glidelås og trekkfeste.

En svært godt konstruert, sammenleggbar, fluorescerende hette gir synlighet og forbedrer plaggets vanntette beskyttelse.
kr 2 999