Du har ingen varer i handlekurven.

Skøyte Ski

Filtre
elementer per side
Atomic Redster S5 er ideell hvis du leter etter noe kraftig, men lett å håndtere. Skien har en lett Ultra High Densolite-kjerne med Carbon Laminates som gjør skien super livlig og smidig. Denne skien har en sintret base, Race Grinding og Redster-profil, og har et dynamisk spark og gir god glid. Med Easy Edge Sidecut og to riller i basen er den også enkel å kontrollere, selv når du trykker hardt. Gå fort, nyt turen!
kr 3 220 kr 4 600
For mange av oss handler racing om å utfordre oss selv, og når du er der ute og jobber for å bli bedre, er Atomic Redster S7 din perfekte allierte. Denne skien er rask under alle forhold og har en V-formet sidecut som katapulterer deg fremover for fantastisk akselerasjon. Samtidig gir Race Carbon Construction deg ekstra kontroll og stabilitet ved hastighet takket være en optimalisert tykkelseskurve, og de doble sporene i basen forbedrer styringen. Speedcell-kjernen med Atomic Densolite er en lett, stabil og tøff kjerne for racing på høyt nivå. Nytt denne sesongen, disse skiene har også en ny bundet plate og bindingssystem for en mer direkte og effektiv overføring.
kr 4 480 kr 6 400
Akkurat som en superlett racersykkel i karbon, det som gjør Atomic Redster S9 Carbon skateski spesiell er akselerasjonen, den vil blåse deg – og konkurrentene – unna. En hemmelighet til denne skien er den V-formede sidecut, med en smal hale og bredere spiss som slynger deg fremover. Race Carbon Monocoque-konstruksjonen gjør skien enda lettere og sterkere, med mer direkte kraftoverføring for raskere gli. Nytt denne sesongen, skien kommer også med en limt plate og bindingssystem, noe som gir mer direkte og effektiv overføring. Mens Atomic Race Profile med optimerte tykkelseskurver gir deg kontroll og stabilitet under alle forhold. Et populært skivalg for toppidrettsutøvere fra Atomic.
kr 6 300 kr 9 000
Møt neste generasjon! Atomic Redster S9 Gen S er toppen av skateski-teknologi, og den nye valgskien for alle Atomic pro-racere.


kr 4 750 kr 9 500
Navnet sier alt. Med sin lette kjerne og World Cup Pro-base er Aerolite-Skate-70 løpsklar. Betydelig lettere enn forgjengeren og med en forbedret Speed ??Grinding 2.0 -base -finish for god glidegenskaper. Skiløpere med alle ferdigheter vil glede seg over denne skien. Finnes i to farger.

Binding kommer i tillegg.
Ta kontak for pakkepris.
Samt ønsket spenn på skia.
kr 1 750 kr 3 500
Speedmax 3D Skate 61K er designet for bruk under myke snøforhold, og tilbyr mer trykkavlastning ved skituppen og bakenden for fart i myke spor.

3D kanter gir deg bedre glid på siden av skiene.
kr 9 000
Speedmax 3D Skate 61K er designet for bruk under myke snøforhold, og tilbyr mer trykkavlastning ved skituppen og bakenden for fart i myke spor.

Bygget med alle de viktigste Speedmax-funksjonene, inkludert glidende sidevegger for å redusere friksjon, og Cold Base Bonding, en prosess som påfører basen uten varme og trykk for optimal voksabsorpsjon og slipbarhet.
kr 4 250 kr 8 500
Speedmax 3D Skate Plus er designet for bruk under varmere snøforhold, og tilbyr mer trykkavlastning ved skituppen og bakenden for fart i myke spor.

Bygget med alle de viktigste Speedmax-funksjonene, inkludert glidende sidevegger for å redusere friksjon, og Cold Base Bonding, en prosess som påfører basen uten varme og trykk for optimal voksabsorpsjon og slipbarhet.
kr 9 000
Speedmax 3D Skate Plus er en racing skøyteski utviklet med 3D gliding sidewalls og Cold Base Bonding. Unik 3D teknologi gir mulighet for gliding av sidekantene som gir mindre friksjon og bedre gli.

AirCore HM Carbon-kjerne gir stabile ski og lav vekt. Lett ski med hull i tuppen. 610-konstruksjonen gir lite trykk i fram- og bakski, som gir god flyt også på løst underlag.
kr 4 000 kr 8 000