Du har ingen varer i handlekurven.

Ski - Freeride, Twin Tip & Telemark

Filtre
elementer per side
Frikjøringsrettet randoski for løsere forhold og med gode all mountain egenskaper. Oppgradert Hannibal med Carbon Tex laminater for bedre torsjonsstivhet. Når målsetningen er å nyte skikjøringen. er Hannibal de ideelle freeride tourskiene med 96mm bredde. Hannibal er med sin lave vekt en av de letteste skimodellene i sin kategori. noe som gjør dem enkle å gå oppover med.
kr 5 950 kr 8 500
Mindbender 108Ti leverer i alle hastigheter under alle forhold. Lang svingradius, All-Terrain Rocker-profil og Titanal Y-Beam-konstruksjon jobber sammen for å skape en stabil, jevn freeride-ski som ønsker å bli presset. Enten snøen er myk, fast, klumpete eller alt det ovennevnte, er du klar til å "gønne på".

Kan også leveres med Tec binding hvis ønskelig.

Ta event. kontakt først.
kr 6 998 kr 9 998
Mindbender 90C Alliance er for middels til avanserte skiløpere som leter etter et lett alternativ som er behagelig å gå utover løypene.

Bygget med vår Spectral Braid-teknologi og All-Terrain Rocker-profil, er dette en livlig, smidig frikjøringsløsning for kvinner som inspirerer selvtillit hvor som helst på fjellet.
kr 4 549 kr 6 499
Mindbender 99 Ti leverer i alle hastigheter under alle forhold. Lang svingradius, All-Terrain Rocker-profil og Titanal Y-Beam-konstruksjon jobber sammen for å skape en stabil, jevn freeride-ski som ønsker å bli presset. Enten snøen er myk, fast, klumpete eller alt det ovennevnte, er du klar til å "gønne på".

Kan også leveres med Tec binding hvis ønskelig.

kr 6 999 kr 9 999
Når det er på tide å klikke seg inn på det første paret med "twintips", vil Reckoner 92 gjøre alle dine villeste drømmer til virkelighet. Fra parken til trærne til bakken, vil disse lekne skia og deres allsidige All-Terrain Twin Rocker-profil vil få deg til å lure på hvorfor du ventet så lenge med å hoppe på toget med twintipski.

Skia har trekjerne og egner seg også fint til preparert bakke.
kr 3 999 kr 6 398
SOUL 7 HD er en av markedets mest etterspurte freeride-ski og en enorm salgssuksess verden over.
kr 5 900 kr 8 999
Frikjørings ski til junior med trekjerne, rocker og taper.
kr 1 750 kr 2 500