Du har ingen varer i handlekurven.

Soveposer

Filtre
elementer per side
Slumra 1000 JR er en lett og praktisk sommerpose til camping og hyttebruk.
kr 349
Lightec 1000 Duvet er dunsoveposen for den mer kresne brukeren, egnet for de som søker maksimal ytelse til fotturer i alle sesonger, uten å måtte gi opp komforten.

Komforten på denne posen er rundt -3 ° C. Minimalt med varmetap, takket være de forskyvede sømmene. Enklere åpning med "One Touch" -systemet for å åpne og lukke hetten fra posen, bare med én hånd. 3D -form i fotområdet for forbedret komfort. “2 -veis” glidelås på sidene og glidelås i fotområdet. Hette for bedre beskyttelse av hodet mot kulde. Innerlomme. Stuff sekk inkludert
kr 2 849 kr 3 999
Ferrino Lightec 800 Duvet er dunsoveposen for turer gjennom flere sesonger, og for de som trenger den letteste og mest kompakte størrelsen.

Komforten på denne posen er rundt 0 ° C. Minimalt med varmetap, takket være de forskyvede sømmene. Enklere åpning med "One Touch" -systemet for å åpne og lukke hetten fra posen, bare med én hånd. 3D -form i fotområdet for forbedret komfort. “2 -veis” glidelås på sidene og glidelås i fotområdet. Hette for bedre beskyttelse av hodet mot kulde. Innerlomme. Stuff sekk inkludert
kr 2 398 kr 3 399
Optimal passform for mer komfort.

Inkludert dyp søvnmaske og ørepropper for å redusere lys og støy PFC-fri DWR-behandling.

Ditt hjem borte fra hjemmet. I Relax Fibre Bag 0 sover du så godt som i din egen seng. Optimal passform for mer komfort. Sentral glidelås for praktisk temperaturregulering. Spesielt materiale i hetten begrenser lyd og forbedrer søvnen. Ajungilak-fiber minsker sårbarheten for fukt og gjør vask enklere. En revolusjonerende sovepose for varme netter på tur eller på en hytte. Restorativ søvn takket være en nyutviklet soveposeform. Intuitiv klimaregulering med en sentral 2-veis glidelås. Komfortabelt, mykt materiale i hetten reduserer støy og øker komforten.

Fôr laget av 100% resirkulert polyester Enkel å bruke magnetisk lukking på isolasjonskraven. Forbedret YKK-glidelås forhindrer fastkjøring av materiale. Isolert belegg langs glidelåsen for å beskytte mot kalde broer og forbedre klimakomforten. Isolasjonskammer rundt hetteåpningen for å beskytte mot kulde og vind. Intern lomme for å lagre verdisaker.

Snøring for enkel justering av hette og isolasjonskrage. Rekonstruert fotboks for større komfort uten ekstra vekt. Glidelåsgarasje reduserer kalde områder på slutten av glidelåsen. Leveres med pakkepose
kr 1 499 kr 2 199
Solid og vanntett 3-sesongs sovepose.

Vanntett i hode- og fotende kombinert med Ajungilak® MTI Endurance, vårt mest solide og lengstlevende fyllmateriale.

Dette gir en ekstremt robust pose perfekt for fuktige omgivelser, lavvo uten innertelt eller for de eventyrlystne som vil sove ute under åpen himmel i hengekøye.
kr 2 399 kr 2 699
Solid vinterpose for fuktige omgivelser.

Vanntett i hode- og fotende kombinert med Ajungilak® MTI Endurance, vårt mest solide og lengstlevende fyllmateriale. Dette gir en ekstremt robust pose perfekt for fuktige omgivelser, lavvo uten innertelt eller for de eventyrlystne som vil sove ute under åpen himmel i hengekøye.
kr 2 199 kr 3 199
Denne veier mindre enn de fleste flasker vann og pakker ned like liten, og er den perfekte soveposen for den dedikerte turentusiasten i varmere vær.

God nattesøvn temperatur: -1 C

HELIUM ™ 20 ytre skall som er veldig lett og pustende.
254 g 90-10 Pure Duck Down med en minimum fylleeffekt på 700. Alpin passform maksimerer termisk effektivitet. Gjennomgående sømmer.
Full lengde Gemini ™ glidelås og integrert krage med Lode Lock ™ lukking.
kr 2 999 kr 3 799
Denne veier mindre enn de fleste flasker vann og pakker ned like liten, og er den perfekte soveposen for den dedikerte turentusiasten i varmere vær.

God nattesøvn temperatur: -1 C

HELIUM ™ 20 ytre skall som er veldig lett og pustende.
254 g 90-10 Pure Duck Down med en minimum fylleeffekt på 700. Alpin passform maksimerer termisk effektivitet. Gjennomgående sømmer.
Full lengde Gemini ™ glidelås og integrert krage med Lode Lock ™ lukking.
kr 2 999 kr 3 799
Varm sommerpose til fjellbruk med full nakkekrage og dunkammer bak glidelås.

God nattesøvn temperatur: -5 C

- Lett, varm og pakkbar sommerpose
- Full nakkekrage
- Boxwall konstruksjon med høy fylldensitet

Helium 400 er fylt med 385 gram 700+ fillpower dunkvalitet med en 90/10 fyllratio. Kombinasjonen av god dunkvalitet og en sikker konstruksjon gjennom en blanding av skrå boxwall kammere og 30grams boxwall kammere, gjør denne posen lett, komprimerbar og veldig varm i forhold til vekt.
Comfort limit: -3C. Vekt: 855g
kr 3 300 kr 4 299