Du har ingen varer i handlekurven.

Sykkelklær - Underdel

Filtre
elementer per side
Sykkel tights til herre fra Adidas
kr 599
Varm sykkelbukse med bib og C3-pad. Vind- og vanntett front, børstet innside og reflekterende trykk.
kr 1 399
Escape Rain Pants tar deg langt utenfor sivilisasjonen, selv når regnet strømmer ned. Utstyrt med teipede sømmer, justerbar midje, ergonomisk formede knær, seteforsterkning, borrelåsjustering ved bena og refleksdetaljer. Ergonomisk design og elastiske bakpaneler gir ekstra bevegelsesfrihet

kr 1 099
Funkjsonell og miljøvennlig sykkelbukse med god stretch.Essence Bib shorts er en funksjonell sykkelbukse i tidløst design produsert av gjenvunnet polyamid som tillegger en ytterligere grønn dimensjon til syklingen. Sykkelbuksen er produsert i Lycra® Sport Energy kompresjonsmateriale som gir god muskelstøtte og effektiv fukttransport for optimal prestasjon. Brede og elsatiske benavslutninger med silikonprint som holder buksen på plass. Infinity C3 Pad gir god komfort. Mykt og slitesterkt materiale.
kr 1 199
Essence Shorts er tøyelige og funksjonelle sykkelbukser som med en tidløs design og resirkulert polyamid gir en annen grønn dimensjon til sykling. Sykkelbuksene er også laget av Lycra® Sport Energy komprimeringsmateriale som gir god muskelstøtte og effektiv fukttransport for optimal ytelse. Brede, elastiske benstengninger med silikontrykk holder buksene på plass mens Infinity C3 pad gir god komfort.
kr 999
Slitesterke og elastiske shorts med en avslappet passform designet for bysykling.


Ride Habit Shorts er elastiske og slitesterke shorts med en avslappet passform for sykkelpendling og daglig bruk. Shortsen er utstyrt med to lommer foran, en baklomme med skjult glidelås og reflekterende detaljer.
kr 799
Flow XTG-shortsene, inspirert av din elskede brettshortsene. XTG står for XC, Trail & Gravel, og derfor er den designet med tanke på både grus- og enkeltbanekjøring.

De passer perfekt over favorittsmekken din, faller over kneet og kommer i et superlett resirkulert x-stretch-stoff. Ytterligere funksjoner inkluderer en håndlomme med glidelås, en lastelomme med glidelås og en elastisk løkkelukking som gjør det raskt og enkelt å feste.

Disse shortsen er den beste følgesvennen for lengre turer, og lar deg tråkke komfortabelt i timevis.
kr 899
Trigger-buksene er designet for å kjøre alt fra enduroløp til utforkjøringer.

Den er laget av et lett, fukttransporterende og hurtigtørkende x-stretch-stoff som øker fleksibiliteten og pusteevnen på hver tur.

Den har 2 håndlommer med glidelås, luftede paneler og kommer i en tett og aerodynamisk passform.
kr 1 799

Sugoi RSX Suspension Short har en behagelig passform og følelse av en bib-kort med bevegelsesfriheten til en baggy shorts, og gir fantastisk ytelse for XC-, trail- eller enduro-ryttere. Lette og pustende materialer med strategisk ventilasjon holder deg frisk på selv de varmeste dagene. Smarte detaljer som en BOA-midjelukking og justerbar kjørehøyde gjør RSX-shortsen til en ekte vinner.
kr 999 kr 1 499