Du har ingen varer i handlekurven.

Sykkelklær - Underdel

Filtre
elementer per side
Varm sykkeltights med trelags vind- og vanntett materiale foran og børstet fleece på baksiden for sykling i kaldt, blåsende og vått vær. Ergonomisk design for en perfekt racingpassform. Glidelås i siden nederst i bena, 360 grader synlighet og Craft Performance Pad Women.

kr 1 399
Varm sykkelbukse med seler. med børstet innside og vind- og vanntett stoff foran for sykling når det er kaldt og mye vind.

Elastisk stoff og ergonomisk design sikrer optimal bevegelsesfrihet og perfekt passform når du sitter på sykkelen.

360-graders synlighet.

Infinity C3 Pad.
kr 1 399
Varm sykkelbukse med C3-pad. Vind- og vanntett front, børstet innside og 360° synlighet.
kr 1 199
Essence Knickers er tøyelige og funksjonelle sykkel bukse med en tidløs design og er laget av resirkulert polyamid. Sykkelbuksene er også laget av Lycra® Sport Energy komprimeringsmateriale som gir god muskelstøtte og effektiv fukttransport for optimal ytelse. Brede, elastiske benstengninger med silikontrykk holder buksene på plass mens Infinity C3 pad gir god komfort.
kr 1 099
Funksjonell og miljøvennlig sykkelshorts med god stretch.

Essence Bib shorts er en funksjonell sykkelshorts i tidløst design produsert av gjenvunnet polyamid som tillegger en ytterligere grønn dimensjon til syklingen.
Sykkelshortsen med seler er produsert i Lycra® Sport Energy kompresjonsmateriale som gir god muskelstøtte og effektiv fukttransport for optimal prestasjon.

Brede og elsatiske benavslutninger med silikonprint holder buksen på plass. Infinity C3 Pad Women gir god komfort.
kr 1 199
Leggvarmer fra Craft som holder leggene varme under kjølige forhold.
Silikon i toppen holder leggvarmerne på plass
kr 449
Rise Knickers er laget av elastisk og slitesterk polyamid som holder deg tørr og frisk gjennom hele sykkelturen. Formet midje og Infinity C4 Pad gir optimal komfort, mens brede og elastiske benender med silikongripper holder buksene på plass.
kr 699
Myk og elastisk sykkelbukse i fireveis stretch som gir suveren kroppskontroll og reduserer muskelvibrasjoner.
kr 799
Carve Hip-Hugger-shortsen er spesielt designet for kvinner som kjører stier og fører en aktiv livsstil.

Som navnet tilsier, har disse shortsene et høyt midjebånd som gir en høy grad av kurvetilsluttende komfort uten bryet med ekstra maskinvare som knapper, glidelåser eller borrelås.

Damer vil sette pris på følelsen og komforten fra linningen til favoritt-Yoga-leggingsene deres, kombinert med den riktige fasongen til shorts som støtter lange dager på stien eller i sykkelparken.

Disse shortsene kommer i normal passform, har to glidelåslommer og er laget av resirkulert x-stretch-stoff for å sikre et dynamisk bevegelsesområde for kjørekomfort hele dagen.
kr 849 kr 1 299