Du har ingen varer i handlekurven.

T-Skjorte

Filtre
elementer per side
LightWool T-shirt Logo er en myk t-skjorte som egner seg godt i sommerhalvåret, gjerne til aktiviteter som jakt, fiske, golf, fjelltur og til hverdags. Den har en litt løsere passform enn Aclima Classic t-shirt, rund hals og heat transfer logo på brystet og nederst på armen.
kr 699
Passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter som løping, sykling og golf. Fungerer også perfekt som en myk og varm t-skjorte til hverdags.
kr 699
EN TRENINGSTANKTOPP DELVIS AV PARLEY OCEAN-PLAST.

En enkel muskeltank er alt du trenger når du går gjennom vektromsøkten.

Denne adidas-toppen er laget med fuktabsorberende AEROREADY for å holde deg tørr fra første benkpress til siste knebøy.

Den standard passformen og den runde halsen holder seg ute av veien mens du gjør arbeidet.
kr 399
Super trenings t-skjorte fra Adidas til herre
kr 399
Super trenings t-skjorte fra Adidas til herre
kr 399
Med denne løpesingleten fra adidas kommer du deg lynraskt ut av døren. Den er så lett at du nesten ikke kjenner at du har den på, så du kan ha full fokus fra det øyeblikket foten treffer fortauet. AEROREADY absorberer fuktighet og holder deg tørr hele veien frem
kr 349
ALLSIDIG LØPE-T-SKJORTE, LAGET DELVIS MED RESIRKULERTE MATERIALER.

Noen løpeturer er så lette at man skulle tro tyngdekraften var opphevet. Andre løpeturer, er hvert eneste steg en kamp. Denne adidas-t-skjorten sørger for komforten uansett dagsform. AEROREADY absorberer fuktighet, så du kan holde deg tørr. Refleksdetaljer lyser opp kilometerne før soloppgang og etter solnedgang.
kr 399
Laget av ett hurtigtørkende materiale som holder deg tørr mens det effektivt transportere svette.

Icon SS Top kommer også med refleks elementer for å bli sett i mørket
kr 300
Graphic Wool Tee er fremstilt av en blanding av merinoull og Tencel som føles svalende mot huden på varme dager og varm på kalde dager. Merinoullen varmer selv om den blir våt og kan ta opp mer enn 30 % av sin egen vekt før den føles fuktig.
kr 650