Du har ingen varer i handlekurven.

Trening & Joggebukse

Filtre
elementer per side
Avslappet bukse, laget delvis med resirkulert innhold.
kr 599
Avslappet bukse, laget delvis med resirkulert innhold.
kr 599
Deilig joggebukse til dame fra Adidas
kr 699
Deilig joggebukse i mykt bomullstoff fra Adidas, damefasong
kr 699
Buksen er laget av et meget lett stretch materiale som gjør den meget myk, lett og behagelig å ha på seg. Siden buksen er så lett tar den lite plass og tørker raskt. Passformen er normal og buksen er ikke for vid i beinene. Buksen egner seg best til trening.
kr 500
Treningsbukse med løsere passform, god elastisitet og formsydde ben. Perfekt til trening, tur eller som en komfortabel hverdagsbukse.
kr 449 kr 599
Tights Winter Wmn er en varm løpetights med ull. ment for trening med høy intensitet i kaldere vær. Tightsen kommer i et ullstretch materiale. som virker temperaturregulerende. Fronten ned til knærne er dekket med en tynt lag av vind- og vannavvisende softshell. Meshpaneler i sidene gir optimal bevegelighet og passform. Strikk og innvendig strammesnor for individuell tilpasning. Refleksdetaljer for økt synlighet.
kr 699 kr 999
Til når det er uformell stemning.

Ta på deg et par av den avslappende Hummel Bomullsbuksen, og nyt den ekstreme komforten til et mykt stoff.
kr 399
HmlNUEVE PANTS er det perfekte tilskuddet til den garderoben din denne sesongen. Hummel® har kombinert bomull, polyester og elastan for å gjøre buksen superkomfortabel. Blokkfargedesignet med trykt logo og trykk og snor for å stramme gjør disse buksene stilige, så vel som praktiske.
kr 379